איך להרוויח כסף כסטודנט?
כשאתה לומד באונברסיטה, הכסף כמעט תמיד יהיה קטן. זה לא משנה אם אתה רשום למכללה קהילתית או לבית ספר מפואר, למצוא דרכים להסתדר בזמן שאתה מנסה להישאר בהישג יד של הלימודים הוא אתגר. המשך לקרוא כדי ללמוד כמה דרכים מועילות להרוויח כסף נוסף מבלי להעמיד את הציונים שלך בסכנה.
מקבלים תשלום כדי ללמוד
הגש בקשה למלגות ומענקים חדשים. הרבה סטודנטים חושבים שהם זכאים למימון רק כשהם מגישים בקשה תחילה להתקבל. זו טעות! לעתים קרובות יש הזדמנויות מלגות חדשות לבני המעמד הגבוה, אם כי הן לא תמיד מתפרסמות באופן נרחב. ייתכן שתוכל גם להגיש בקשה למלגות או מענקים חיצוניים, המוצעים מקבוצות מחוץ לבית הספר שלך.
התחל בבדיקת לוחות מודעות בקמפוס והקפדה על הודעות דוא"ל.
אתה יכול גם לחפש באינטרנט הזדמנויות מימון חדשות, ויש אפליקציות שאתה יכול להוריד בחינם שיכולות לעזור לך להתאים את החיפוש שלך.
הצע את שירותיך כמורה. אחת הדרכים הטובות ביותר ללמוד נושא היא ללמד אותו. על ידי הפיכתך למורה, תוכל לחדד את הידע שלך בתחום הלימוד שלך, לבצע שירות בעל ערך לאחרים ולהרוויח כסף מזומן נדרש – זה תרחיש מנצח עבור כל המעורבים!
עוד על: כיצד לדווח על הונאה בכרטיס אשראי?
לעתים קרובות אתה יכול לקבל תשלום דרך בית הספר שלך כדי להדריך תלמידים אחרים בשיעורים שסיימת והצלחת בהם, או שאתה יכול לפרסם את השירותים שלך בפני חבריך לכיתה.
כדי למצוא הזדמנויות לשיעורי עזר, היפגש עם היועץ שלך או עם הפרופסורים שלך, או עבור למרכז ההדרכה בקמפוס.
מקבלים תשלום כדי לרשום הערות. בתקווה שאתה כבר רושם הערות זהירות ויסודיות בשיעורים שלך לטובתך. למה שלא תגרום למאמצים שלך להרוויח כפול?
די נפוץ שתלמידים הזקוקים לסידורים מיוחדים בגלל לקויות למידה יקבלו רשימות (בדרך כלל אנונימיות) עבור השיעורים שלהם.
משרות אלה בדרך כלל מתוגמלות – לעתים קרובות אתה יכול להרוויח עד 40 שקל לשעה עבור כל שעת שיעור. תוכל לרשום הערות זהירות, להקליד אותן ולשלוח אותן בדוא"ל או למסור אותן בשירותי מוגבלות, שם הן יועברו לתלמידים שזקוקים להן.
שימו לב למיילים שמבקשים לרשום הערות. לאחר תיעוד הצרכים של עמית סטודנט, שירותי מוגבלות יפנו אל הפרופסורים ויבקשו ממתנדבים בכיתה לרשום הערות, והפרופסור שלך בתורו ישלח דוא"ל לכיתה. אתה יכול גם להעלות את ההערות שלך לפלטפורמה, שבה אתה יכול להרוויח כסף על ידי מכירת ההערות שלך לחברים אחרים לכיתה.
פרסם את השירותים שלך בעצמך.
אתה יכול גם לפנות ישירות לשירותי מוגבלות כדי לראות אם יש להם צורך בהערות בקורסים שאתה לוקח, או שאתה יכול לפרסם את השירותים שלך בעצמך לחברי הכיתה שלך.
אם אתה מפרסם את עצמך, ודא שאתה לא מפר את מדיניות הכיתה או האוניברסיטה.
קרא הגהה את החיבורים של חבריך לכיתה. אם אתם מצטיינים בכתיבה ובעריכה, תוכלו לחדד את כישוריכם ולקבל על כך תשלום בו-זמנית על ידי הצעת הגהה של העבודות של חבריכם לכיתה תמורת תשלום סביר.
הפיצו את הבשורה בין החברים והשותפים שלכם, ושקלו לפרסם פליירים המפרסמים את השירותים שלכם.
למד היטב את קוד הכבוד. אם אתה מקבל הגהה בעבודה, היזהר לגבי האופן שבו אתה מציע משוב ומציע הצעות לתיקון. עליך להכיר היטב את קוד הכבוד של בית הספר ואת הכללים לגבי גניבת עין.
בדוק שוב את המדיניות של הפרופסור המסוים לגבי שיתוף עבודה כתובה עם אחרים. חלק מהפרופסורים מחלקים חיבורים הביתה הדומים יותר לבחינות, והם אוסרים על תלמידים לדבר זה עם זה במהלך תהליך הכתיבה.
אם תשכתבו מחדש, במקום הגהה, מאמר של מישהו אחר, שניכם עלולים להיות מובאים באשמת הונאה אקדמית, ואתם עלולים לעמוד בפני השלכות חמורות, לרבות הרחקה.
נצל את כישורי ההקלדה והמחשב החזקים שלך. אם אתה קלדנית מהירה ומדויקת, אם אתה נהדר ביצירת מצגות מעניינות עם גרפיקה מתוחכמת, או אם אתה מצטיין ביצירת טבלאות וגרפים לייצוג נתונים, ייתכן שתוכל לקבל תשלום כדי ללמד ולעזור לתלמידים אחרים עם המטלות שלהם. ולחדד את הכישורים שלך בו זמנית.
בדקו זכאות להלוואה: הלוואה דיגיטלית.
בקר בשירותי קריירה. ברוב הקמפוסים יש משרד לשירותי קריירה המייעץ לסטודנטים לגבי אפשרויות שוק העבודה, ואשר עוזר להכין אותם להגשת מועמדות ולראיון לקראת סיום הלימודים. עם זאת, אל תחשוב שכדאי לך להשתמש במשאב הזה רק בתור בכיר.
לעתים קרובות תוכל למצוא פרסומות להתמחות בתשלום ולעבודה חלקית בתחום הלימוד שלך במשרד שירותי קריירה.
מציאת ההזדמנויות הללו בשלב מוקדם של הלימודים שלך לא רק תעזור לך להצטיין בתחום שלך ולבנות את קורות החיים שלך, אלא גם יכולה להוסיף כסף מזומן נחוץ לארנק שלך בזמן שאתה לומד.
היכנסו לתחרויות אקדמיות. אתה יכול למצוא באופן די קבוע פרסומות לתחרויות מאמרים ותחרויות אקדמיות (כגון תחרויות מדע או הנדסה) המציעות פרסים כספיים לבעלי הביצועים הטובים ביותר.
היזהרו אחר הזדמנויות אלה על ידי בדיקה קבועה של לוחות המודעות ברחבי הקמפוס (התחילו בחיפוש במחלקות האקדמיות ובספרייה), עיון בדוא"ל בקפידה, ועל ידי פנייה ישירות ליועץ ו/או הפרופסורים שלכם כדי לראות אם הם יודעים על כל תחרויות כאלה שאתה עשוי להתאים להן.
גם אם לא תזכה, תקבל ניסיון בתחומך, תיצור קשרים ותבנה את תיק העבודות או העבודה שלך.
עברו לדף הבית: הלוואות מיידיות.